Vakantiewoning 25 personen

Vakantiewoning 25 personen

Bent u met familie, vrienden, een vereniging of uw bedrijf op zoek naar een vakantiewoning voor 25 personen? Dan biedt Villa La Farfalla een uitkomst voor u. Villa La Farfalla ligt in het midden van Italië, is een historische villa uit 1550 en is omringd door een groot aantal hectare van weide en bos. 

 

Over de vakantiewoning voor 25 personen

De villa en nabijgelegen appartementen bieden in totaal ruimte voor 26 personen. De villa zelf kent 6 luxe en stijlvolle kamers. Deze kamers zijn goed voor het onderbrengen van 15 personen. Naast de villa is een kleiner authentiek pand bestaande uit twee ruime appartementen. Daarnaast is er nog een vrijstaande studio. Deze drie ruimtes bieden samen plek voor nog 11 personen. Al deze accomodaties liggen op één gebied en maakt het een ideale vakantiewoning voor 25 personen.

 

Faciliteiten van de vakantiewoning voor 25 personen

Deze vakantiewoning voor 25 personen beschikt over een restaurant, zwembad en een lounge ruimte. De voormalige koestal is omgebouwd tot een restaurant. De keuken van het restaurant is compleet Italiaans met een mix van lokale gerechten van beide provincies. Ook heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met lokale en kwaliteitswijnen. Vanaf het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Het grote zwembad biedt ook een uitzicht over de omgeving. De loungeruimte is tegelijkertijd een bibliotheek met een brede collectie aan Engelse en Nederlandstalige boeken.

 

Gezelschappen voor de vakantiewoning van 25 personen

Villa la Farfalla kan zowel voor privé doeleinden als voor zakelijke doeleinden gebruikt worden. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van de accomodatie voor zakelijke doeleinden, is het mogelijk een teamuitje, teambuilding sessie of een brainstorm sessie te houden. Voor privé doeleinden is de villa uitermate geschikt voor een bruiloft, een familiereis of een teamuitje. 

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in deze vakantiewoning voor 25 personen is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK