Vakantiewoning grote groepen

Vakantiewoning grote groepen

Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor grote groepen? Villa La Farfalla kan hierbij een goede oplossing zijn. De villa biedt ruimte voor 26 personen. Villa La Farfalla ligt in het midden van Italië, is een historische villa uit 1550 en is omringd door een groot aantal hectare van weide en bos. 

 

Over de vakantiewoning voor grote groepen

De villa en nabijgelegen appartementen bieden in totaal ruimte voor 26 personen. Het is dus ideaal om met een grote groep te overnachten. De villa zelf kent 6 luxe en stijlvolle kamers. Deze kamers zijn goed voor het onderbrengen van 15 personen. Naast de villa is een kleiner authentiek pand bestaande uit twee ruime appartementen. Daarnaast is er nog een vrijstaande studio. Deze drie ruimtes bieden samen plek voor nog 11 personen. Al deze accomodaties liggen op één gebied en maakt het een ideale vakantiewoning voor 25 personen.

 

Faciliteiten van de vakantiewoning voor grote groepen

Deze vakantiewoning voor grot groepen personen beschikt over een restaurant, zwembad en een lounge ruimte. De voormalige koestal is omgebouwd tot een restaurant. De keuken van het restaurant is compleet Italiaans met een mix van lokale gerechten van beide provincies. Ook heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met lokale en kwaliteitswijnen. Vanaf het restaurant heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Het grote zwembad biedt ook een uitzicht over de omgeving. De loungeruimte is tegelijkertijd een bibliotheek met een brede collectie aan Engelse en Nederlandstalige boeken.

 

Gezelschappen voor de vakantiewoning voor grote groepen

Of u nu voor zakelijke of privé redenen een bezoek brengt aan de vakantiewoning voor grote groepen, voor Villa La Farfalla is dit om het even. Als u met uw bedrijf een brainstorm sessie wil houden, een teambuilding sessie wilt organiseren of een teamuitje, dan is dit bij Villa la Farfalla mogelijk. Als u met uw partner wilt trouwen bij de villa, of gewoon een lekker weekje weg met de familie wilt organiseren, dan is deze mogelijkheid er ook bij Villa la Farfalla.

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in deze vakantiewoning voor grote groepen is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK