Villa 20 personen

Villa 20 personen

Bent u met uw familie op zoek naar een villa voor 20 personen om uw familieweekend te organiseren? Of bent u met uw voetbalteam van plan een teamuitje te houden? Villa La Farfalla is een villa in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare aan weide en bos. 

 

Over de villa 20 personen 

De villa bestaat uit 3 delen. De villa zelf, 2 appartementen en een vrijstaande studio. Het terrein biedt in totaal ruimte voor 26 personen. In de villa zelf zitten 6 luxe kamers, waar in totaal 15 mensen ondergebracht kunnen worden. De appartementen en vrijstaande studio bieden samen ruimte voor nog 11 personen. Het is dus ideaal als locatie voor een vakantie met 20 personen.

 

Faciliteiten van de villa 20 personen

Ongeacht of u nu voor een familieweekend komt, een teamweekend of u houdt een teambuilding sessie met uw bedrijf, het is altijd belangrijk om te weten welke faciliteiten deze villa voor 20 personen heeft. Villa La Farfalla heeft een eigen restaurant, beschikt over een privé zwembad en heeft een loungeruimte met een breed aanbod aan Nederlands en Engelstalige boeken. Het restaurant is daarnaast traditioneel Italiaans, waardoor er veel lokale gerechten bereid worden met bijpassende wijnen uit de streek. 

 

Contact

Wilt u samen met uw familie of team een villa voor 20 personen huren? Villa La Farfalla biedt daarvoor de perfecte uitkomst. Wilt u meer weten over wat er mogelijk is of graag reserveren? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK