Villa in Italië

Villa in Italië

Bent u met familie, vrienden, je voetbalteam of het bedrijf opzoek naar een villa in Italië? Villa La Farfalla kan voor u wel eens de juiste oplossing bieden. De villa ligt in het midden van Italië, stamt uit het jaar 1550 en is omringd door 16 hectare van weide en bos. 

 

Over de villa in Italië

Villa La Farfalla bestaat uit een villa, 2 appartementen en een vrijstaande studio. In totaal is er plek voor 26 personen. De villa zelf bestaat uit 6 luxe en stijlvolle kamers, samen goed om 15 personen onder te brengen. De nabijgelegen appartementen en vrijstaande studio bieden daarnaast nog ruimte voor 11 personen. 

 

Faciliteiten van de villa in Italië

Villa la Farfalla beschikt over een restaurant met een originele traditionele Italiaanse keuken. In de keuken worden lokale gerechten gemaakt, gerserveerd met een lokale wijn of een wijn bijpassend aan het gerecht. Villa la Farfalla heeft daarnaast ook nog een privé zwembad. Het zwembad is 6 bij 13 meter met een prachtig uitzicht over de omgeving. Ook beschikt Villa la Farfalla over een brede collectie aan Nederlandse en Engelstalige boeken, gevestigd in de loungeruimte, om in alle rust een boek te kunnen lezen.

 

Mogelijkheden van de villa in Italië

De villa kan voor zowel privé als zakelijke doeleinden uitkomst bieden. Voor privé doeleinden kunt u denken aan het houden van een bruiloft, het organiseren van een teamweekend of het uitstippelen van een familiereis. Voor zakelijke doeleinden is de villa in Italië ook geschikt om onder andere brainstorm sessies, teambuilding sessies of zakelijke teamuitjes te organiseren. 

 

Contact

Of u nu komt voor een zakelijk uitje of een privé gelegenheid, in deze villa in Italië is alles mogelijk. Heeft u interesse wat Villa La Farfalla voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Dit is de alt tag

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Privacy Statement pagina.OK